WERKGEVERS

Het begint bij ambitie

 

In CV’s en op LinkedIn vertellen mensen wat ze hebben gedaan, bij ambitie.com vertellen ze wat ze graag willen gaan doen. In plaats van dure en tijdrovende recruitment trajecten biedt ambitie.com u de mogelijkheid uw vacature uit te zetten bij kandidaten van wie uw profiel aansluit bij hun ambitie. Dit zijn HBO en WO professionals die actief zoekend zijn, maar met name professionals die niet actief op zoek zijn, maar waarvan bij ons bekend is welke volgende stap ze willen maken.

 

Efficiente matching

Onze grote en kwalitatief sterke database stelt ons in staat snel en effectief de juiste match vinden. Dat betekent dat wij u binnen twee weken de meest geschikte kandidaten kunnen voorleggen. Dit concept vertaalt zich voor u in een snelle en goede voorselectie en een eerlijke prijs.

Ambitie.com werkt met een startfee van € 499,- en een succesfee van € 3.000,-* bij een succesvolle match en een getekende arbeidsovereenkomst. Onze vergoeding is daarmee substantieel lager dan de rest van de markt.

 

Meer informatie?

Heeft u een vacature voor een midden of hoger managementpositie en wilt u deze snel en effectief invullen, neem dan contact op met ons via mail@ambitie.com of via het formulier onder de tab Informatie.

 

Wij zien ernaar uit om u kennis te laten maken met onze ambitieuze kandidaten!

 

 

*exclusief BTW

 

ambitie.com

KvK: 59466642